The sky is not the limit         the sky is our home

                                                                

 

FAQ's  (Frequently Asked Questions)

WAT BIJ SLECHT WEER?

De piloot beslist over het risico.​ Het is de piloot die de vluchtvoorbereiding doet en ziet of het veilig is om te vliegen. Veilig voor de omgeving en veilig voor de drone.

Ieder type drone heeft andere weersomstandigheden waarbij hij nog veilig kan vliegen. Bij een afspraak maken wij enkele reserve afspraken, in geval van slecht weer.

WAT IS DE KOSTPRIJS?

De kostprijs is zeer variabel en specifiek volgens het project (ligging, hoogte, afstand tot obstakels...).
Is het risico voor de drone en/of omgeving groot (vb. inspectie van windmolen, op zee...) dan zal dit uiteraard een invloed hebben.

 

MIJN ZOONTJE HEEFT EEN DRONE, KAN IK DIT ZELF NIET DOEN?
Het is in België zonder certificaat enkel toegestaan recreatief te vliegen op privéterrein niet hoger dan 10m boven de grond. Indien u betrapt wordt, of er een klacht komt, liggen de boetes rond de €1000 en volgt een inbeslagname van uw drone.

Voor meer info wat mag en niet mag, klik hier.

HOE LANG OP VOORHAND DIEN IK MIJN VLUCHT AAN TE VRAGEN?

Afhankelijk van uw locatie kan de vlucht vrijwel onmiddellijk doorgaan. Wanneer u zich in een bepaalde straal bevindt rond een luchthaven, helihaven, trainingszone, moet dit aangevraagd worden bij het DGLV. Wij regelen dan een uitzondering en hier gaat wat tijd over tot wij goedkeuring ontvangen. Dienen de beelden opgenomen te worden in het buitenland, dan gelden er regels per land. Deze zijn vrijwel overal soepelder dan in België en dus geen probleem.

Is uw omgeving niet opgenomen als een risicozone, dan kan de vlucht onmiddellijk doorgaan bij goed weer.

 

Drones, Drone, Alveringem, Westhoek, Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Lo-Reninge, Vleteren, Beauvoorde, De Panne, Koksijde, Brugge, Kortrijk, Zonnebeke, Roeselare, Langemark, Tielt, Deinze, Staden, Middelkerke, Heuvelland, inspectie, promotie, fotografie, West vlaanderen, West-vlaanderen

 

Drones, Drone, Alveringem, Westhoek, Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Lo-Reninge, Vleteren, Beauvoorde, De Panne, Koksijde, Brugge, Kortrijk, Zonnebeke, Roeselare, Langemark, Tielt, Deinze, Staden, Middelkerke, Heuvelland, inspectie, promotie, fotografie, West-Vlaanderen, West vlaanderen

Privacy Policy

Dronizon is een dienst van Clausable

Website by clausable.be

Contact

DRONIZON

Rozendaalstraat 11

8690 Alveringem

info@dronizon.be
BE0685.827.711

 

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon